marți, 6 martie 2012

Succesul consta in comunitatea locala


Singurul lucru pe care tu si cu mine il putem schimba pentru a avea o sansa reala de supravietuire si sa dam copiilor nostri o sansa oarecum civilizata este mintea noastra. Trebuie sa credem, nu sa ne dorim nu sa speram, sa ne rugam sau sa ne milogim. Trebuie sa credem ca este o cale prin care sa gasim iesirea. Si o s-o gasim.

NU sunt un Mesia. NU sunt responsabil cu salvarea altora. Singura persoana de care sunt responsabil sunt eu.

Daca esti in campare si ataca ursul, nu trebuie sa fi mai rapid decat ursul. Trebuie doar sa fi mai rapid decat cel mai lent excursionist.
Despre pietrele din Georgia presupun ca stie multa lume dar ce idee mi-a dat acest individ pare ca nu degeaba cei care ne conduc din umbra au succes. Nimic nu este intamplator si nimic(dar absolut nimic) nu este atat de complicat sa nu fie inteles si de un copil prescolar. Pietrele de granit sunt puse acolo cu scopul de a informa populatia "educata"(si dare de mana pentru vazut pe viu sau pentru cei cu internet) la ce sa se astepte pentru ca nimic nu poate fi mai bine ascuns decat in plina vedere. Nimeni nu se ascunde dupa deget si nimanui nu-i prinde bine un secret. Totul este pe fata dar din pacate ai nevoie de ochi sa vezi adevarul si de minte ascutita sa intelegi talcul.
Bubulii nu ascund nimic caci ar fi chiar stupid sa ascunzi oamenilor ce le rezervi. Majoritatea oamenilor reactioneaza la un stimul necunoscut in prima faza, cu amutire iar in a doua faza cu reactiune agresiva. Bubulii nu doresc asta pentru ca stiu din urma studilor stiintifice ale psihologiei ca orice om isi accepta situatia data, la momentul confruntarii cu inevitabilul. Populatia indoctrinata accepta cu seninatate orice. Pana si moartea pare o evadare.


Un film bun care lasa loc de interpretat. Fiecare dupa cum il duce capul. Ca cele 3 tipuri de oameni de pe Titanic.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu