duminică, 15 aprilie 2012

All the world's a stage (din As You Like It 2/7)

Curiozitatile si misterele neexplicate prin tehnologia moderna si intelegerea omului actual si care traieste cu impresia ca le stie pe toate, abunda in fiecare cultura si epoca.
Cranile din cuart gasit in jungle
Mesele scobite, tot din cuart gasite in Egipt si atribuite popilor sacrificatori de animale.
Prisma din acelasi material din microscopul lui Rife cat si dispozitivul de emisie al unor aparate de radionica, inventate de acelasi misterios Raymond Royal Rife.
IN aceeasi tendinta a tehnologiei de a categorisi anumite proprietati ale otelului, stim ca si din anumite tipuri de cuart putem scoate anumite beneficii doar pentru ca in constitutia lor exista diverse "impurtati". La fel cum un D2 nu este deloc asemanator cu un HSS sau un OSC la fel putem diferentia un citrin de un cuart fumuriu. Ce nu stim inca, este ca proprietatile cristalelor din clasa cuartului sunt momentan catalogate drept esoterice. Cum este posibil ca un otel cu tratament diferit si 3 elemente diferite sa nu prezinte nici o curiozitate iar cateva cristale vechi de cand lumea sa nu fie studiate in profunzime. Am mai scris despre cautarea unor informatii referitoare la electricitate si anumite capacitati si proprietati ale unor roci dar incep sa am impresia ca ma indrept spre un drum mult prea lung si mai ales lipsa documentatiei si a fondurilor ma duce spre disperare. Studiul cuartului ar rezolva(nu ar putea!) multe probleme la care
momentan nu gasim raspuns. Chiar daca problemele sunt vechi de 2500 ani in istoria conventionala.
Tocmai ce am avut(ne)placerea sa aflu ca darul cel mai mare al omenirii este nu viata ci...informatia. NU conteaza ca are sau nu o explicatie logica. Ea va veni pe cele mai nebanuite cai spre receptorul uman. Important e sa asculti si sa o
folosesti nu sa o intelegi. Exista doar o singura problema. INformatia vine la cel ce o poate auzi nu la cel ce o poate intelege..din pacate. Partea frumoasa este ca informatia ajunge si la cei care o pot prelicra dar iarasi din pacate majoritatea sunt luati in anumite cercuri. In cercurile de influenta dupa cum au fost denumite in antichitate ksatria. Ei sunt pastratorii informatilor. Ei sunt cei care primesc la randul lor informatii despre lucruri demult apuse sau catalogate drept infantile si esoterice de marea masa a lumii. "Zi germans" exista dar ca orice pradator de mare clasa este ascuns in plina vedere. Ei sunt noi, ei traiesc in mintea nostra si ne conduc precum se fura un porc din curte noaptea, fara sa guite. Cu deshtu-n coor.
Ce bine ca exista idioti care sa nu puna botul la orice informatie reala catalogata drept iluzie de cei care si-au luat de la sine putere dreptul de a emite judecati de valoare si legi de supus prostimea imensa. Chiar daca s-ar afla sa exista niste liste de calificare a unor indivizi direct din maternitate nu ar parea logic pentru ca dupa cum am mai spus informatia ajunge la cel care aude si nu la cel care intelege. Cei care inteleg sunt extrem de putini iar cei care pot auzi sunt extrem de multi si toti...dar TOTI sunt educati in obedienta si ascultare deplina.
Pare extrem de stupid sa plec urechea la informatii care vin din niste surse interesante si sa spuna adevarul pentru ca in realitate adevarul se pliaza foarte bine pe vorba:
You want the truth? You can't handle the truth!

Cum ar fi ca cineva sa vina si sa-ti spna ca tot ce-ti trece tie prin cap si ca cei care (curios sau nu) se intereseaza de tine(ce dracu' pot sa gaseasca la mine?) au avut initial o tendinta sa te recruteze? Vorbesc de aceeasi organizatie care astazi colecteaza diverse...informatii.
La fel cum exista informatii despre microscopul electronic al lui Rife sau despre legile geneticii impantenite oficial si spulberate de Bruce Lipton la fel si microzima poate aduce in lumina niste informatii interesante sau cum si alte lucruri curioase desre Tesla si anumite proprietati ale unor roci si minerale pot rezolva ce tehnologia asta cretina capitalista si materialista nu poate.
Prostul ala de Corut spunea de niste lucruri care pareau tocmai bune de adormit copii si fabula despre niste indivizi care aveau alte preocupari decat marea majoritate a lumii. Ete ca ies putin cate putin informatii care par sa sfideze orice logica si intelegere umana normala. Am mai zis despre anumite lucruri care ajung nu la cei care inteleg ci doar la cei care aud?

All the world's a stage,
And all the men and women merely players:
They have their exits and their entrances;
And one man in his time plays many parts,
.....................
And so he plays his part.


PS1. Sper sa intelegeti de ce vorbesc in general si fara nume.
PS2. Pentru ca nu vreau sa ma calce vreo masina neagra si fara numere.

I pup you pipăl!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu