vineri, 6 aprilie 2012

Unu' scurt

Continui idea de a merge pe inteligenta(lipsa) din capul multor romani. INteleg ca mintea e ceva ce trebuie sa apara conform zicatorii populare: Da Doamne mintea romanului, de pe urma. Adica trebuie sa intram in rahat maro ca sa pricepem ca ce facem acum nu e bine si ducem dracului pe copca in neanutul istoriei si uitarii.
IN cazul Rosiei Montane o mana de disperati(si eu printre ei) dau cu semnaturi si vorbe-n vant ca nu e bine ce se intampla. NU vreau sa par a fi vreun vizionar sau cu inteligenta peste medie. Departe de mine caci oricum nu conteaza cand nu ai nici un fel de autoritate sa te poti impune ca si cand valoarea parerii mele are greutate. Valoarea mea, valoarea mea...n-are nici o valoare. Sunt fix pix.

Exploatarea minelor de cupru de nu stiu ce localitate din Romania. Acum s-a descoperit ca minele de cupru au in componenta lor si niste aur si argint. Sa mori tu ala care ai descoperit asta! Informatia asta tine de clasele 6-8 primare. ORICE MINA DE CUPRU ARE SI AUR SI ARGINT. Nu foarte mult dar are. Exista si mine de cupru unde metalele pretioase sunt infime dar sunt foarte putine. Extrem de putine pentru ca ca in lipsa acestui amalgam de metale apare puritatea mare a cuprului.
Suntem atat de idioti incat nu ne mai aducem aminte din generala dar avem pretentia sa ne aducem aminte din istoria medievala si antica. Da Doamne mintea romanului de pe urma...are alt inteles. SUntem niste dobitoci sinistri.

Edit: Era sa uit inca o treaba. A ineput campania DNA de sacrificare a ministrilor si a personalitatilor care nu conteaza in guvernare. Adica pionii. Ce mai conteaza ca e inainte de campanie si alegeri. Acum DNA isi da arama pe moaca si face un joc de imagine cu investigarea lui Borbelyca in nu stiu ce caz de influenta si luare de bani. Vrajeli ca inainte de alegeri. Ca in fiecare campanie de dupa 89. Nimic nou la orizont si iar, dobitocii sinistrii de romani indoctrinati si hobotnici cer ajutorul lui dumnezero. Da Doamne mintea romanului de pe urma. Muie bah roman coclit! NU meriti minte! Merici bici si sclavie ca esti prost si nu gandesti. Astepti sa ti se dea mereu cate ceva. Doar doar se indura dumnezero ca ne da minte, bani, face el ceva miraculos si ii arunca in Gheena vesnica pe toi politicienii. Vine Invierea pe invers si bagat hulpav pe beregata de ciozvarte de miel si cartoane de oua la facut matzul cat parizerul. Apoi lesinul, indigestile, vomitaturile, comele alcoolice si reveneala ca doar a fost Pastele nu? Merita mortii, vii si sfintii mancare bagata in noi. Foarte inteligent si logic. Mancam noi pentru aia morti. Mortii mamii voastre de idioti.
Da doamne mintea romanului de pe urma ca acum e prea tampit sa inteleaga. Cum din pacate stiu ca dumnezero nu exista, la ce sa ma mai astept in urmatoarea perioada? La mintea romanului de pe urma sau ceva interesant ca romanii chiar pot gandi?
SA imi forjez macete sau sa-mi cumpar un HK 45?
Parca aman2 suna bine.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu