miercuri, 2 mai 2012

iRealitatea evreiasca

De la inceput trebuie sa mentionez(cu siguranta sunt unii mai catolici decat papa si cine stie...)ca ma consider un om normal si in limitele bunului simt in ce priveste privilegiul unora in neconcordanta cu ce obligatii am eu caci dupa cum bine stim, romanii nu au drepturi ci doar obligatii si anumite slabiri de jug. O sa incerc pe cat posibil sa ma abtin de la a face comentarii si doar sa scriu ce am gasit in ziarul sionist(stiu sute daca nu mii de evrei care evita publicatia)denumit pompos Realitatea Evreiasca.
Ce este scris cu italic este luat din ziarul mai sus amintit.Ce e scris normal reprezinta comentariul meu.
1. Israel sarbatoreste 64 ani de existenta. Astazi este un stat democratic, dezvoltat din punc de vedere economic, stiintific si cultural, statul poporului evreu, care a reusit sa absoarba circa jumatate din evreimea mondiala, desi nevoit sa faca fata multor greutati: .......
Deci evreimea din lume consta in numarul de 7.825.600(pop. Israelului) x 2? Ca doar asa sunt datele oficiale. Mda, sa mergem mai departe...
2.Prietenia dintre romani si evrei, recunoscuta si medaliata la Roman.
Medalia onorifica Prieten al Comunitatii Evreilor din Romania au fost acordate:
deputatului Culita Tarata si preotului Cristian Galateanu. Alti oameni "cu suflet mare": Alexandru Arsinel, regele Mihai, Ion Iliescu(ha ha ha mai era nevoie?), Emil Constantinescu, Traian Basescu, inalte fete bisericesti(cine sunt aia si de ce nu spun?), Stelian Tanase si alti evrei de-ai lor.
3. Aurel Vainer, membru de onoare al Academiei Oamenilor de stiinta din Romania. "Avem onoarea de a primii in randurile noastre un tanar coleg", a spus presedintele Academiei Oamenilor de Stiinta din Romania-AOSR, gral(r) prof.univ.dr. Vasile Candea, cu ocazia festivitatii de primire in AOSR a dr. in economie Aurel Vainer, deputat, presedintele F.C.E.R.
Pornind de la prezenta luptatorilor iudei in slujba lui Decebal so continuand cu cei din legiunea aVa Macedonica ajungand la medicii evrei de la curtile domnitorilor Moldovei, dr.Aurel Vainer a citat si primele date despre prezenta evreilor in Moldova feudala, cand 1300 de familii de evrei sunt pomenite intr0un recensamant austriac de la 1774. In 1889, numarul evreilor askenazi si sefarzi din Moldova se ridicase deja la 197.000. In 1912, evreii reprezentau 31,6% din populatia Moldovei(167.590) si 14,6% din populatia Romaniei fiind majoritari in patru orase, respectiv, Herta, Mihaileni, Harlau si Falticeni.
Si tot asa, intr-o continua aberatie. Ma opresc pentru ca deja mi-e greata si vomit pe laptop.
Autorul articolului este Alexandru Marinescu
4. Gunter(cu umlaut) Grass, laureat al premiului Nobel pentru literatura este declarat persona non grata in Israel pentru ca:
- un poem in care blameaza Israelul pentur intentia de a incepe un razboi impotriva Iranului. Intitulate "Lucruri care trebuie spuse", versurile subliniaza ca "potentialul nuclear al Israelului este din ce in ce mai mare si creste necontrolat". In acest fel, statul evreu pericliteaza "pacea lumii, oricum fragila".
Grass scrie ca sunt lucruri care trebuie spuse deoarece s-ar putea intampla ca "maine sa fie prea tarziu". In acelasi timp, el condamna Germania deoarece a vandut din nou israelienilor un submarin care ar putea fi transformat intr-unul inzestrat cu arme nucleare.
Si tot asa omul are o mancarime la limba despre idealismul in care lumea ar putea calca(maro adica) si o sa fie tot mai bine conform cantecului: Foaie verde de dudau/ O sa fie si mai...bine.
5. Citat pe prima pagina in coltul din dreapta sus: Radu Mihaileanu "In momentul in care taci, incepi sa construiesti dictatura"
Consider ca vorba lui de duh se potriveste fix pe articolul meu de astazi.
In speranta ca nu voi fi cautat de baietii blonzi care isi fac veacul pe langa ambasada lor din Sitraco probabil ca voi mai scrie despre maretia poporului evreiesc. Direct din ziarul lor si nu din fabulatile unora. Adica cu dovezi dragi sionisti.
PS. Din totalul de 12 triburi istorice de evrei, Israeleul este format din peste 90% din askenazi. Deloc kosher.
PPS. Evreii nu sunt deloc rau intentionati cu restul lumii ci restul lumii e idioata si le da voie pentru ca nu e imbecil cine cere ci cine cumpara la supra pret orice li se vinde. Bravo lor!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu