duminică, 13 mai 2012

Legende aparent fara inteles

Stim foarte bine ca omenirea are cu mult mai mult decat ce spune litera bilbiei sau comunitatea stiintifica academica. Poate pare ingamfare sau ignoranta sa afirmi ca tu omul simplu stii ceea ce oamenii de stiinta nu au curajul sa spuna si anume ca omenirea are o vechime care sfideaza orice logica academica unanim acceptata. Voi scrie mai jos o alta varianta de care toti istoricii"seriosi" romani sau straini nu vor sa afirme nici un ruptul capului din cauze doar de ei stiute.
Dacia a impartit aceleasi seturi de legi si cunostinte cu Egiptul antic si Angkor. Vreau sa afirm sus si tare pe aceasta cale ca desi incearca niste baieti sa strice istoria umana, lupta in van la fel ca si Inchizitia care a incercat pe orice cale sa domine lumea stiintifica. De fapt INchizitia nu este decat o alta pagina a lacomiei unora de a subjuga omenirea in intuneric. La fel cum Hypatia a fost ucisa in numele religiei la fel si astazi se incearca cu metode ceva mai elaborate acelasi plan de indobitocire. Doar ca la nivel planetar.
Am mai scris si cu alta ocazie si in alta parte despre intelesurile pe care noi(cei de astazi) credem ca le avea steagul dacic. Sarpele cu pene si cap de lup nu este o intamplare cum nici Quetzaquatl nu era o fantasmagorie si nici templul din Angkor are numarul 54 in alcatuirea sa. Am tot incercat sa gasesc un sens stindardului dacic si cum metodologia academica are foarte multe lacune de observatie, la fel am facut si eu. Putem abera pe linia religioasa a dacilor ca si-au ales stindardul cum au facut egiptenii cu sarpele si soarele cu aripi in acelasi simbol. La egipteni sarpele lua intelesul partii masculine(evident, era dupa Moise si-a spus cuvantul) cand in realitate semnul de sarpe are o trimitere catre feminin. Sarpele este semnul intelepciunii si nu al inselarii cum gresit incearca(din ce in ce mai slab) biblia.
Initial nimeni nu vroia ca ideea unui pamant de acum 10500 de ani sa fie plin cu civilizatie dar incet incet se accepta si mai nou se si preda ca forma alternativa de istorie pre antica pentru ca apar foarte multe detalii despre imposibilitatea evolutionistilor de a data ridicarea omenirii din maimuţa si lipsa cu desavarsire a acelei Missing link. Au incercat sa bage pe gat diversi indivizi ramasite ale unor maimute care nu au nici o legatura cu omul dar cand disperarea e mare, ce sa faca si ei? Acum cand se accepta mai pe şustache ca omenirea civilizata are o vechime mult mai mare si luam in calcul ca mayaşii stiau ei ceva(tot legat de numarul 54) si ca in Angkor e ceva ciudat sau ca la Stonehenge e ceva necurat in Dacia omenirea era reprezentata de niste salbatici vopsiti in galben care stiau sa vaneze sobolani cu arcul.
Frati romani! Dacia avea stindardul din sarpe cu pene si cap de lup pentru simplul mnotiv ca au fost contemporani cu mayasii, vechii locuitori ai Egiptului de astazi(actualii nici numele de egipteni nu merita!) si restul de civilizatii ale pamantului. Aveau forma aia de steag pentru ca am fost ultimii care au rezistat invaziei(ramane de descoperit cine!!!) care au decimat vechile popoare cu toata stiinta lor despre astronomie, medicina, sufletul omului si lumea inconjuratoare.
Toate conceptele abstracte despre Golden Age a lumii antice, Egiptul antic care a mai pastrat reminiscente pentru a le da mai departe lui Zamolxe pentru poporul sau si alte asemenea incep sa se lege.
Am mai aberat cu alta ocazie ca stindardul daci poate fi o trimitere la Oroborus sau ca putem lua intelesuri din alte locatii indepartate ale pamantului dar in realitate stim ca dacii erau buni astronomi si ca faceau observatii ale cerului ori acum 10500 de ani puteti vedea(cu program de calculator) ce constelatii se observau pe cerul emisferei nordice.
Mai spuneam ca putem asocia uniunea dintre sarpe si lup ca uniunea dintre feminim si masculin. Lupul, semnul de luptator si rezistenta sau anduranta in campul de zona de vanatoare alaturi de semnul sarpelui ca simbol al legaturii sale cu mama natura. Legat unul de altul precum noaptea de zi. Spuneam multe tampenii ca deh, trebuia sa aberez si eu destul de mult pentru ca anii in scoala asa am invatat si trebuiau scosi la lumina iar in final dati afara din metodologia mea de lucru.
Asta e!
Ganditi-va si voi daca Dracones nu are vreo legatura cu constelatia DRACO, cum stim foarte bine ca in Angkor, Egipt, Maya si alte parti a avut un rol important. NU spun mai spun nimic de pozitia sa fata de orizont sau inclinare fata de acelasi orizont ca sunt detalii). Mai ramane doar sa legam legenda lupului alb de provenienta stindardului nostru dacic si uite asa ne aflam rolul nostru in lume si mergand pe urmele pasionatilor care investesc bani fara a avea nici o diploma universitara de istorie dar care darama orice teorie iezuita a stramosilor nostrii.
Noi suntem singurii care ne-am pastrat pamantul si ne mai stim istoria. Ciuntita si/sau inlocuita dar o avem inca! Restul au disparut. Stiti cum e cu ultimul care stinge lumina? E acelasi care o poate tine aprinsa tot timpul. Important e sa nu vina altul si sa sparga becul.
Vizitati Sarmizegetusa si numarati. Atat. Veti intelege.

PS. Sper sa intelegeti pentru ca mi-e o lene sa corectez...

2 comentarii:

  1. Sa vezi comentariile cretinilor...

    http://www.adevarul.ro/actualitate/dacii_adevaruri_tulburatoare_documentar_0_700130188.html

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma doar in cele 3 litere de la spate ce cred imbecilii. Eu stiu ce stiu pentru ca stiu. Punct. Daca orice carnat are impresia ca isi poate da cu parerea ca fiind drept avizata si absolut adevarata doar pentru ca au legatura la internet e clar de ce avem nevoie de o mica epurare. Toti imbecilii care citesct autorul coafezelor(Coelho adica) incep sa creada ca pot schimba lumea daca isi etaleaza ei parerile personale pe internet. N-au nici un fel de scoala, de pasiune, capacitate de extrapolare, capacitate de procesare a anumitor date istorice care se bat in cap cu alte documente "oficiale" si mai au si aroganta de cartier care dovedeste si mai mult ca IQ-ul lor este limitat la un numar din doar 2 cifre. Asta este. Atat pot, atat fac.

    RăspundețiȘtergere