luni, 28 mai 2012

Nu pot sa inteleg

NU pot sa inteleg cum este posibil ca majoritatea oamneilor care au o oarecare inteligenta mai rasarita, sa se foloseasca de anumite concepte invechite religioase cand vine vorba de niste entitati individuale sau corporatiste. Statul este formatori de sclavi si prin urmare este ceva demn de Satana. De unde dracului le scoateti bai nene? Satana nu exista! Este doar in mintea celor care vor sa il vada. La fel si dumnezero. Exista doar in mintea acelora care nu pot face mai mult decat gandirea de baza a unui animal. DIntre toate dobitoacele pamantului, oamenii sunt singurele mai cretine care au o entitate ultra superioara si isi mai fabrica pe secol ce trece altii parlamentari care stau in dreapta entitatii supreme. Citi dracului sa va ia Descartes sa vedeti ca nu exista dualitate si numai o pojghita ce acopra o idee abstracta de dualitate. Exista doar conducator suprem. Exista unicitate. La fel cum exista Binele suprem, la polul opus exista si Raul suprem(daca se poate spune asa). In realitate exista doar o moneda cu doua fete si nu 2 entitati. Am mai scris si cu siguranta trebuie sa mai stric multe calculatoare astfel incat sa mai adaug cateva creiere la gandirea libera si neconditionata de concepte puerile. NU exista nici dualitate si nici trinitate. Si cu siguranta nu exista nimic sfant. Sfant(concept sbstract) se poate acorda doar altor concepte abstracte. Ca... nu imi vine nimic in cap chiar daca ar exista. Viata nu este sfanta ci doar este. La fel cum nici soarele nu este sfant ci doar exista. Sfant il facem noi desi sansele ca noi sa mai existam aici peste 4 miliarde de ani sunt sub nule. De fapt sunt negative. Orice rasa are o anumita durata de viata dupa care intervine evolutia si dispare. Asa si noi. O sa fim cu mult timp plecati din viata soarelui pe care noi il consideram sfant. Daca sa zicem ca printr-o "mare minune" umanitatea va exista peste 4 mld. ani tot Sfintenia Sa ne va da la dibla. Cititi dracului carti din antichitate ca idiotii aia stiau despre spargerea atomului si nu aveau harfe in cap ca sunt civilizati. Cititi Plutarh sa se inteleaga ca imperiul roman a fost o slehta de disperati si jefuitori si nu de civilizatori. Cititi(manca-v-ar ciuma) filozofie si mai lasati abonamentele de 3000 de sms si 3000 de minute cu pitzi si femeli cu Ugg. Puneti mana pe carte si invatati sa ganditi corect. Cititi, lua-v-ar moartea, carti despre poporul dac. Cititi si invatati despre faptul ca omenirea este atat de veche incat talpile oamenilor langa cele ale dinozaurilor nu sunt facute la misto. Cititi manca-v-ar viermii de vii istoria din ruine si nu din carti. Vizitati...vizita-v-ar moartea la drum de seara, cetatile neamului.
Lasati transhumanismul si neo transcedentalismul sa ramana in istorie ca niste cuvinte moarte sa vorbim si sa scriem de normalitate.
Lasati odata centralizarea din politica ca si in religie si invatati ca ganditi egocentric dar nu va pierdeti in detalii inutile sofiste ca doar cel care experimenteaza viata este real iar ceilalti sunt doar plasmuiri ale lui. Lasati mincina de (si pe) sine si invatati sa ganditi drept ca sageata. Dar nu ca aia din trestie sau lemn de brad.

Lasati animalele sa dispara cu demnitate(exact cum spunea si G. Carlin) si lasati si religia sa moara odata cu voi daca nu aveti puterea sa va lepadati de ciuma din voi. Si mai ales nu va(ne) mai indoctrinati copii si apropiatii ca va ia mama dracului. Se va luam noi la intrebari demne de inchizitie.
Lasati "transformarea" omului ca nu e nimic de schimbat in afara de mintea creata moderna.
Scapati de conceptul ca stiinta ne vrea binele. NImeni nu ne vrea binele in afara de sine. NIMENIIIII!
NIci eu nu va vreau binele si va dedic "proza" intr-un ungher jegos de internet. Ce Hitler combinat cu Stalin ar iesi din mine daca as avea putere.
Rugati-va sa nu o prind...
NU inteleg de ce nu devin si eu puternic ca Cheptăn cacamerica.
Amin, maktub, Hough(nu stiu cum se scrie ce ziceau nativii americani in loc de Za end ăv converseişan)

Hai pa.

Un comentariu:

  1. "Cititi dracu' sa va ia ? " Ha-haaa ! Asta a fost cel mai bun articol al tau.

    RăspundețiȘtergere