duminică, 15 iulie 2012

..si iar se leaga firele gandurilor umane cand se pun in planuri diferite dar pe aceeasi cale de privire. Ca si cum am pune un sir de geamuri desenate la o oarecare distanta si fiecare dintre ele prezinta un desen diferit si uneori complementar cu cele din fata. Acceptand(indoctrinata in si din societate of course) dualitatea ca fiind doua extreme ale aceluiasi lucru in loc sa privim dualitatea ca jumatati ale aceluasi intreg vom pasi iar si iar pe cararile batute de alti oameni si vom descoperi ca nimic nu e ceea ce pare decat daca stai stramb fata de o pozitie corecta. Universul nu e aparut din big bang cum nici dumnezero nu este The Only One creator. Creatia este un ciclu continuu. Fara inceput si fara sfarsit pentru ca plecand de la premisa ca Big Bangul este inceputul, obligatoriu trebuie sa existe si un sfarsit ori din pacate nu este chiar asa cum spune predica. Surprize exista pentru ca ce (nu)ne este scris, in frunte nu ne este pus. Premisa gresita a fost impusa nu de unii dastepti ci de rasa asta infecta si dezbinata. A fost scoasa la iveala de dualitatea impusa de niste unii care au considerat ca e mai bine sa dezbini si sa controlezi decat sa sa te intelegi cu toti si sa nu ai nimic de castigat.
Surprizele se fac si nu doar apar. De la o cometa pe cer si pana la numarul florilor intr-o dupa amiaza frumoasa undeva a inceput totul. Intr-un gand, intr-o intentie. Nu haosul sau divi(nimic)tatea.
Orice calatorie de 1000 de mile incepe cu primul pas. Numai ca inainte de primul pas trebuie sa gandesti sa faci primul pas si ceva mai inainte trebuie sa gandesti sa faci calatoria. Deci inainte de primul pas trebuie sa existe intentia si dorinta si nu un plan divin pentru ca..sa nu uitam, si Stalin a avut un plan si nu cred ca a fost divin. Si nici pietrele din Georgia nu au ceva divin in ele. Poate de vina sau di vina dar mereu 2 cuvinte.

Ganditi sa invatati sa ganditi singuri.

Hai pa! V-am scuipat! Pa pa!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu