joi, 25 aprilie 2013

3

  Din intregul fluviu de informatii ce vin zilnic spre a-mi *ute retina si mintea am ales doar 3 exemple care duc spre o singura tinta. Aia sa o descoperiti singurei.
1. http://www.antena3.ro/economic/media/gafa-bbc-care-a-scandalizat-romanii-si-bulgarii-ce-confuzie-a-facut-celebrul-post-tv-212226.html
2. http://www.capital.ro/detalii-articole/stiri/amenintare-fara-precedent-in-inima-europei-se-naste-o-dictatura-181066.html
3.  http://www.thinkagain.ro/boston/

Parerea mea care este...umila de altfel este ca mergem spre o tinta atat de mica incat nu cred ca se poate rata chiar daca pare imposibil de la distanta pentru ca mergem spre ea cu tot "ajutorul" tehnologic si stiintific.
In definitiv in antichitate cred ca era cam la fel de nasol la cum se preconizeaza ca se ajunge. Asa ca facem doar un mic salt inapoi spre o alta era. Cum nu am invatat nimic din istorie doar o repetam.
Am invatat ca nimic nu este intamplator. Mai ales cand vine vorba de iredentisti si idiotii Europei. Adica noi.
Intr-o tara bananiera unde orice informatie sau lucru ii loveste direct in frunte pe bastinasi si ii culca la pamant nu pare destul de adevarat ce le mai putem cere? Sa vada subtilitatile grosolane?
Never ever!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu