duminică, 30 iunie 2013

Vreau

Vreau sa ma rup in cap si sa nu ma intrebe nimeni de ce si cum si alte intrebari idioate la care nu am chef sa raspund. Vreau sa fumez Marie la orice ora, oricand oricum si la orice colt de strada la fel de legal cum sunt curistii care-si iau limba altuia-n gura. Si-n cur de altfel dar pe ascuns. Vreau sa ma duc la curve legal uite asa. Chiar daca nu am fost vreodata si nici nu vreau sa ma duc eu vreau sa se legalizeze curvasaria. Vreau sa-mi fac ochii injectati legal cum isi fac legal curistii rozeta floare de margareta. Vreau sa ma inalt ca un zmeu dupa ce mananc amanite si mai vreau sa vad preoti trasi in teapa. La fel si pe criminalii gulerelor albe. Vreau sa am aceleasi drepturi in ce priveste legalizarea ierbii la fel ca homalaii cu ruptu' lor in cur.
Ca o concluzie: recent s-a renuntat la a stigmatiza homosexualitatea din punct de vedere medical. S-a ajuns la concluzia ca homosexualii, atractia dintre aceleasi sexe NU este o boala si NU este un indicator al vreunei maladii genetice sau deviatii comportamentale.
Vreau sa se renunte la minciuna si modificarea ca homosexualitatea nu este o boala psihica. ESTE O BOALA PSIHICA!!! Grava! Curistii sunt sanatosi psihic dar shizofrenicii sunt bolnavi? La gente esta mui loca! Se vorbeste prin anumite cercuri despre asa numitele victimless crime: Mai nou curismul este asa ceva. La fel si fumatul de marijuana si de ce nu si incestul. Exista consimtamantul amandorura deci nimeni nu sufera. In afara de cei care ii cunosc si neamul lor. Acu' stau si am intreb: Daca imping noroiu' lu var'miu sa inteleg ca ajung la facultatea de rupt curu' pentru incest sau pentru homosexualitatea incestuoasa? Dar daca mi-o trag in rozeta cu frati-miu si fumez iarba in timp ce port un tricou roz cu De puta madre in parc la ora 10 dimineata cand sunt si sugarii la a doua masa oare e legal? Nici nu mai stiu cum sa gandesc.
Legalizati prostitutia, legalizati crima si prima, legalizati heroina. Pune taxe maxime pe cultura. Si-o sa dam la buci cu ciorapu' flaushat pe p*la. Ce frumos suna!
Unii inca mai au creier si il folosesc intens. http://www.ziare.com/vladimir-putin/presedinte-rusia/putin-nu-vrea-sa-mai-fie-adoptati-copii-rusi-in-tarile-care-au-legalizat-casatoriile-gay-1232422

3 comentarii:

  1. Cred ca o iei pe aratura cam des in ultima vreme. Fumezi iarba proasta? Daca tu consideri ca homosexualitatea e boala psihica, zic sa iei niste pastile, ca te faci de ris.... Ca e promovata agresiv, asta e alta poveste, alta chestie si nu e vina gay-lor, cit a organizatiilor din spatele acestora. Du-te la mormintul lui Da Vinci sau al lui Michelangelo sau Oscar Wilde si zi: "Bai, vere, ati fost homalai, v-ati facut rozeta ca margareta, ati fost bolnavi psihic".... Banuiesc ca te vei simti mai bine, nu? Si sincer, ce te f.... pe tine grija de altii? Nu-ti plac astia, nu-i suporti, nu sta pe linga ei, nu te amesteca intre ei si gata. Faci comparatia intre schizofrenie si homosexualitate? Zau, du-te si consulta un medic, ca deraiezi rau de tot....

    RăspundețiȘtergere
  2. Ma si miram sa-mi postezi comentariul, ca adevaru' deranjeaza, evident....

    RăspundețiȘtergere
  3. INcep sa cred ca meritati sa fiti condusi ca o turma. Ce treaba are DaVinci cu faptul ca a fost homalau intr-o vreme in care biserica era judecator si calau si unde orice iesire din cuvantul ei insemna rug si tras pe roata? Cunosc mai multi homalai decat ai tu ani X(ori)10 si DA homosexualitatea este o boala psihica. Antichitatea cu "dragostea platonica" dintre un baiat de 7 ani si un adult spartan care ii spargea regulat gaozul ti se pare normal? Dar daca ai avea copii(nu stiu daca ai si nici nu ma intereseaza pentru ca stiu destule despre "unii" ofuscati)si ai afla ca se FUT IN CUR cu unu' de 2 ori varsta lui e normal?

    RăspundețiȘtergere