joi, 15 august 2013

Certificat, autorizat, legal si ilogic

"iar daca legile il impiedica, sa nu se teama. Alte legi aveau sa fie facute in locul celor vechi". Mussolini catre Cesare Mori

  Oare de ce oamenii se folosesc de apelul la autoritate ca fiind legea suprema? Oare de ce trebuie sa existe entitatea suprema? Frica, lasitate, lene? Omenirea cauta asigurari in altii cand realitatea e ca au nevoie de cunostinte si nu de sentimente care sa ii tina in permanenta stare de anxietate. Cat este de greu sa citesti cateva carti care sa te elibereze in loc de vorbe in vant(asigurari)?
Certificarile de orice fel sunt forme de manipulare pentru cei care cred ca pot schimba lumea cu cunostintele lor. Care cunostinte sunt date de acei indivizi numiti pompos profesori si care folosesc apelul la autoritate pentru a formata mintile invataceilor conform conformitatilor conforme cu mizeria numita realitate.

De ce trebuie sa asculti de profesor, doctor, parinte, prieteni, politie si conducator?
 Pentru a deveni obedient. Uite asa!
De ce asa?


Ai incredere in mine. Eu sunt candidatul la primarie, presedentie, ONU, Crucea rosie si a scaunului papal. Eu sunt cel de care trebuie sa asculti. Eu sunt Dumnezeul tau gelos, imoral, frustrat si anxios. Eu sunt intruchiparea ta ca om pentru ca eu te-am creat imoral, frustrat ca nu poti schimba prea multe, anxios si gelos pe ce au altii care gandesc desi ii reducem la tacere ori de cate ori am ocazia. A murit inchizitia dar sa traiasca media si mediul dogmatic academic, religios, social si cultural. Sa traiasca prostia si ignoranta umana pentru ca in baza ei imi permit sa torturez, pornesc razboaie, cruciade cu iz economic pentru petrol, aur si resurse naturale. Tot in cu ajutorul ingorantei tin in intuneric mintea prostilor pentru ca le este greu sa renunte la parintele abuziv din copilarie si astfel au nevoie din diverse motive puerile sa ramana infantili si obedienti speranda ca mesia sa vina sa ii salveze. Sunt atat de imbecili incat au impresia ca dumnezeul cel atotputernic, omnipotent si omniprezent il trimit pe mesia(pe mezinul meu adica) sa ii salveze de urgia mea. Prosti rau..dar aproape toti pentru ca multi zicea Lapusneanu.
Salvarea nu vine din exterior cum nici foamea nu vine din exterior. Salvarea e in mintea prostului devenit peste noapte sceptic. NU credeti tot ce vedeti si in nici un caz sa nu credeti ceea ce nu puteti vedea.  Si sa ma credeti pe cuvant pentru ca asa am zis eu! De ce sa ma credeti?
Pentru ca eu va asigur spatele la sfarsitul timpului. Ca asta de mai jos.Acu' zi sa mori tu ca nu e asa?

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu