sâmbătă, 7 septembrie 2013

Deşteaptă-te române...şi s-a deşteptat!

  Daca tot am primit sugestii sa nu mai scriu despre anumite cercuri, interese, ideologii si alte asemenea distrugatoare de integritate corporala si libertati, cred ca o sa aduc o mica descriere unor baieti intreprinzatori care au calatori precum Zamolxe prin taramuri indepartate si au invatat destule informatii pentru a el aduce natiei sale. Deci nu mai scriu despre verii unhiului de peste lac si nici fii nostrii vitregi de la rasarit. Bineinteles nici despre natia aleasa de Jahve nu mai vorbesc....pentru ca am inteles. Am intels sefu'!

Dar sa revenim la chestuni mai omenesti si taranisme cum unora le-ar placea sa zica.

Niste romani, baieti mai rasariti decat alti flacai muncitori ai natiei noastre au decis ca e bine sa aduca in tara niste tehnologie penutr ridicat case. Si nu ma refer la materiale compozite, fibre de carbon sau cine stie de aluminiu aviatic din care se fac si lanternele. Ma refe la baloturile de paie. Da baloturi! Si baloturi si nu baloti pentu ca desi suna corect a doua varianta, NU E!
Si ei au scris asa dar...este mai importanta initiativa.
Astia's:   http://casedinbalotidepaie.ro/despre-echipa/
Trei baieti cucuieti care iti ridica o casa in proximativ 9 luni. Poate o fi mult poate putin insa sunt doar 3 si nu o armata care sa fure cimentul, caramizile, varul si aracetul. In definitiv ei detin afacerea si te poti baga si tu in treaba cu ei. Nu se supara daca le asculti sfaturile si indrumarile.
Este adevarat ca folosesc o fundatie din beton si multa piatra(cam 2/3 din amestec) si nu margaritar sau criblura pentu drenare si pietroaie mari pentru partea superioara a caselor dar...este o diferenta ca intre Casa poporului si un bordei la ce au inceput sa faca. Bravo lor si mult succes.

Bagati un ochi pe site si vedeti ce case simple, frumoase, muuult mai ieftine si ecologice pot face acesti baieti.
Si eu stiu sa fac case cu creionul pe un A4. Si nu ma laud!

Au inceput romanasii sa-si increteasca creierasul si sa mai lase din botul pus la minciunile conducatorilor lor.

PS. NU ma las de scris impotriva lui dumnezero, prostiei, sofismului, magariei si popilor. Astia le au pe toate dinainte.
Deci nu cacamericani, nasosi si ursi. Restul da: Romani, belgieni, neozeelandezi, antarcticieni si zimbabuini.

PPS. Gata!


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu