duminică, 29 septembrie 2013

Teoria nimicului explicat concis in ce priveste universul

   Am tot mers in ultimul cur de timp pe incurcaturile produse de niste avari  si criminali de drept comun cu numele pompoase de guvernanti, politicieni, oameni de vaza si conducatori. Am inteles de cand am pus mana sa citesc istorie ca lumea este condusa de hoti, dementi, indivizi irationali si scelerati. Din punctul meu de vedere toti merita pus in locul cailor la plug, in mina si la munca cea mai grea din punct de vedere fizic. Cum nu se poate face nimic fara ajutorul unor baieti cu ochi albastrii prefer sa ma afund in alte activitati care sa ma teleporteze pe alte planete. Preferabil intre niste rase care sa ma invete mai mult despre ce as putea face eu semenilor la nivel de adn si sa le scot maciucile din cap. Ca operatia aia la femei: Sa le scoti maciuca din cap ramasa acolo din epoca de piatra. Pe langa maciuci sa intelegeti si orice are forma falica. De la pietre de prastie, gloante si pana la rachete si drone. Toate sunt reprezentatii ale marimii falice si cat de mult putem arunca penisurile peste semeni. Fie ca vorbim de aceeasi tara, culoare pielii sau ideologie. A mea e mai mare! ba a mea e mai tare! Are si cap radioactiv!
Falusiada primitiva. Dar sa mergem mai departe.

Stiu ca orice mare descoperire a omenirii incepe cu o serie de intrebari sau cel putin una si baza careia se munceste asiduu(si nu vorbesc de cercetatorii britanici) pana se obtine macar o teorie daca nu o certitudine. Ca orice terorie sau metoda stiintifica exista si o metodologie de lucru. In stiinta materialista de demonstrare a oricarei teorii sau dovedire de teorii se incepe cu metoda stiintifica de baza:
Observam, teoretizam si incercam sa demonstram sau sa dovedim(fiecare cum doreste sa spuna).
Mai stiu ca orice om de stiinta, savant, dement, amator sau hobby-ist a inceput cu o teorie. Mai ales aia pe care a visat-o sau pe cea cand mintea ii juca feste la betie. Bine, variante sunt multe insa ma opresc aici.
Sa presupunem ca teoria stringurilor, sforilor, benzilor sau cum le mai zice este adevarata. Teorie!
1. Stim ca tot ce exista in universul cunoscut de om este manifestarea vibratiei la diverse frecvente. Dovedit!
2. Orice frecventa se poate modifica in functie de influentele exterioare. Dovedit!
3. Universul nu se dilata sau se contracta ci ambele. Dovedit!
  3.1 Frecventa la care face asta ramane de dovedit.
4. Frecventele se pot automodifica dar si asta trebuie dovedita.
5. Particulele elementare cunsocute astazi sunt mai putine decat in antichitate. Dovedit!

Cunoscand aceste lucruri sa zicem ca teoria stringurilor, sforilor, benzilor sau cum le mai zice este adevarata si de aici pornim saniusul. As incepe cu intrebarea despre vibratii: Ce manifestare are vibratia la 10-33 cm? String, nu? Planck zicea asta. Dar ce nu stim inca sau nu este cunoscut larg este urmatorul lucru. Oare frecventele inalte sau mai bine zis cele mai inalte nu cumva au manifestarea corzilor ca element subelementar?
Stim ca frecventele ne dau starea de spirit, sanatate si fizicul. Mai stim ca este descoperit faptul ca si mai jos de 42 Hz apare cancerosul. Royal Rife nu era un Quack ci doar un geniu interpus intre planurile dementilor materialisti de inavutire. Studile cu frecventele si bolile sunt facute cu tehnica clasica din stiinta de astazi; aia newtoniana. Aia materialista. Dar sa revin la "coardele" mele.
Manifestarea corzilor exista si din pacate nu este manifestare in adevaratul sens al cuvantului ci doar unanim acceptat pana la dovedirea fizica a lor. Ele exista si sunt nuclee de viata sau dumnezeu daca vreti. Este peste tot si nicaieri, nu se poate crea si nici distuge samd. Ele reprezinta viata, miscarea si universul. De la ele pornim in jos la frecvente mai mici si iar la ele intr-asa cunoscuta Hakuna matata sau cercul vietii in univers.
Stim ca simbolul infinitului este un cerc sau oval alterat cu un total de 4 puncte. 2 la apogeu si 2 la perigeu. Viata este manifestarea intre cele 2 capete.
Daca una fiecare dintre corzi prezinta alte manifestari cuantice apar modificari de frecventa care genereaza frecvente mai joase si implicit alte manifestari diverse in spectrul detectabil(de catre om)de la radiatii gamma si pana la unde radio. Oare undele radio cosmice extrem de scurte ce pot fi daca nu manifestari ale corzilor si la polul opus ce sunt frecventele extrem de lungi care inevitabil vor ajunge la frecventa zero? De la frecventa zero nimic nu se pierde pentru ca se vor transforma in alte planuri. Hai sa luam exemplul unui elastic. Oricat de mult l-am agita el are o anumita frecventa peste care nu trece iar daca l-am intinde ar aparea alte frecvente in interiorul sau. Da, stiu trebuie imaginatie multa sa percepi asta. Daca totusi il intindem indeajuns de mult obtinem un elastic intins si fara vibratii insa nu luam in calcul inertia si energia potentiala. Ca sa nu mai spun si de energia cinetica. Ma opresc pentru ca as scrie pana maine demostratia si tot nu as termina.  Daca il intindem indeajuns de mult el se rupe insa in procesul intinderii sale apar alte vibratii potentiale cu efecte...   alta data.
Frecventele energiei reprezinta materie, lumina(fotonul este materie si energie; simultan) energie perceptibila sub forma de sunet si inca ceva. Omul este constient doar de ce poate pipai, vedea si auzi insa stim ca sunt si alte frecvente si manifestari ale energie pe care nu le intelegem. Cand putem struni ecuatile care ne dau voie in alte medii decat spatiul 3D vom calatori spre stelele la care nici Star Trek nu a ajuns.
Pana atunci sa ne bucuram de cat timp mai avem in natura inca necontaminata de avaritia omului materialist si dragostea sa de putere absoluta de a deveni zeul suprem. Suntem departe de misterele universului. Mult prea departe sa ne inchipuim la ce putem gasi dincolo de granita mintii noastre.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu