miercuri, 23 octombrie 2013

Viziuni, ideale, idei contraceptionale

   Imi tot storc neuronul stingher sa imi vina vreo idee de milionu' de euro si sa ma aranjez pe viata. Tot ce am incercat pana acum nu merge. Si nu cred ca merge ca sunt eu prea prost(asa zic eu) ci doar pentru ca nu prea poti avea idei care sa-ti genereze marafeti intr-o tara plina de hoti. Ca sa poti fura de la Al Caponi trebuie sa lucrezi in sistem kamikazist ori metodologia asta nu prea imi suna a reusita decat in cazul in care  zbier Allah Akbar inainte de plesneala pocnitorii lipita de coastele mele. Deci nu! Intre ideile de a ma imbogati mai am parte si de fulgerari scurte de inteligenta platonica si heideggeriana. Intre angoasa si actiune se interpun ideile despre tot si nimic. Asa ca hai sa incep:
1. Pungestii sunt o alta Rosie Montana disimulati intr-o forma de castig material pentru Romania. Greseala de ghinion de nesansa. Si nu vorbesc de Pungestii cu locuitorii sai ci de actiunea oficialitatilor ciorditoare legate de locatia respectiva. Oamenii aia nu sunt retardatii Romaniei si nici cei mai lenesi. Problema asazisei lene consta in nesupunerea(partiala) civila fata de ciordirile porcoase facute din 1989 incoace. Adica de cele cunoscute si recunoscute de dupa 89. Furaciunile din zona sunt vechi de secole dar sa nu fac antologia hotiilor din Moldova. Oamenii prosteaza pentru ca nu isi vor animalele si papusoiul contaminat de gaze. Si asa au putin si infectat cu GMO la greu. Sa renunti si apa relativ curata....normal ca fac galagie.

2. ONU nu este nu a fost si nu o sa fie vreo fata mare. Este o curva infecta cu aceiasi clienti parsivi si imperialisti. Fiind fiul bastard al Ligii natiunilor oare de ce mai crede cineva astazi ca ofera constructorilor sai doar putere si influenta asupra prostimii care are impresia ca o entitate condusa de concerne si corporatii le vor apara interesele lor infime? Singura deosebire dintre Liga si ONU se numeste America si serveste prostimii aceeasi abjecta politica a Puterilor Centrale. Nu cumva sa credeti ca ceva s-a schimbat in ultima suta de ani in afara de cooptarea catorva membri. Singura stavila a imperialismului american a fost URSS si reciproca e valabila. Membrii fondatori sunt nazisti si nasosi. Acum serios, doar nu credeati ca a fost inventata de niste papuasi? NU?

3. Sper ca nu maninc maro si sa am dreptate cand spun ca ne apropiem de aceeasi situatie a anilor 1900-1916 cand imperialistii isi rezerva dreptul de a taia in carne vie caci daca va fi asa vecinii de la nord vestul nostru vor disparea in praful istoriei iar Rusia "ne va oferi sansa" sa le dovedim ca Cernobilul a fost o piscatura de tantar. Astazi mai mult ca niciodata suntem inflitrati in intreaga lume si cum sangele apa nu se face sa nu ajungem la vorba lui Cosbuc...sa vrem noi sange, nu pamant!

Ultima idee pe ziua de azi. Daca ma intrebati pe mine(bine ca nu o faceti!) as eugeniza pe multi. Da' multi rau. As rade de la Vorarlberg via Viena, WC-ul cu opinca pe primarie(sic!), Volyn pana la Odessa iar daca sunt prea tare fumat as zice pana in Altai sa ne pi*am pe originile unor convertiti buni de facut sapun. Uite asa!

De-as fi rege........
Cate natiuni infrante as aduce
Sa-si plece capul inaintea sceptrului tau
                                                    si sa jure
...........................................
De-as fi rege! (Noroc ca nu sunt)
  de Fransoa Vilon

Ma duc sa-mi mai fac un cui.

2 comentarii:

 1. Cu respect ! Salut de noptiile albe trecute cu, cagula pe fata, Va salut !
  Imi permit sa va contrazic, ONU nu a fost si nu va fi vreo data o curva. Este mama curvelor frumos fardata si aranjata, o Gheisa care tot incearca sa joace rolul unei dive de cinema. Care in realitate ascude multe misiunii ale altor etitati.
  Si totusi de multa vreme ma tot intreb. Cum alti pot ? Cum alti nu au nevoie de ONU sau orice alta entitate de gen, cum alti nu au nevoie de arme ?

  Si acum imi permit daca nu sunt prea pertinent.
  Cum de toata lumea doar presupune si isi da cu parerea despre ei ?
  Cum de nimeni nu a reusit sa intre printre ei ?
  Cum de nimeni nu le stie tehnologia si ideologia ?
  Cine sunt ei ? Ei sunt tibetani si exista de ... nimeni nu cred ca stie cu exactitate de cand.

  Asa ca cu respect te salut. Radu.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Ceea ce presupunem este intre ceea ce stim si ceea ce nu stim. Ei dau ordine pentur majoritate noi doar putem sa ii denigram. momentan!
   Cine sa intre intr-o casta pazita de garzi guvernamentale si private? Poate doar goa'uld.
   Ideologia este simpla:Cucerire pana la ultima fibra iar tehnologia...este cea asa bine ascunsa.
   Don't push it cu tibetanii. Macar aia canta in cor pentru cresterea vibratiei Om a lumii. Astia canta un heavy metal

   Cu foarte mare respect, Testo.
   Dal Shakka Mel !

   Ștergere