vineri, 4 octombrie 2013

Sistem gaunos

  Astazi m-am uitat la o emisiune de pe Explorer. Fantastic pana unde duce lacomia si prostia omeneasca. Adeva dreptate Einstein cu granitele universului si infinitatea prostiei dar sa revin.
Emisiunea se numea Razboiul Transportatorilor si daca nu ati vazut vreo emisiune, acum in nici un caz nu este momentul. In principiu se povesteste despre cativa indivizi care si-au cumparat tractor de camion si o şa, sau truck-urile lor alea imense cu care vor face pe posta privata, strabatant America de la Nord la Sud sau de la Est la Vest. Astazi era vorba de transportul unor geode si extrem de multe gunoaie pe care un individ(cu o labilitate psihica evidenta) le vindea unui tip ceva mai normal. Desi capacitatea de transport era cu 2,3 tone peste limita admisa legala, individul vanzator era un isteric si cu un limbaj mai ceva ca in Ferentari. Oricum transportatorul era autorizat sa transporte geode dar vanzatorul infantil sustinea sa care oricum peste limita legala admisa. Oricum soferul cu frica de lege i-a facut o diplomata trimitere la origine individului labil psihic si cu multi nervi tocati a reusit sa isi incaseze banii integral. Asta este primul caz.
O individa cu o masina de vreo 5000 cmc bantuia America pentu a duce o chestie in chip de papusi in marime naturala a familiei Simpson. Off course de plastic. Asta se vindea cu 6000 dolari. Transportul parca era de undeva din sud tocmai aproape de Canada. Cazul2
Un tip a ajuns pentru prima oara in New Zork si a mai si facut greseala sa recunoasca ca nu il cunoaste pe nimeni Mikey basebalistu' lu' peste. Atat i-a trebuit destinatarului sa faca misto de el. Numai in America se poate asa ceva, sa ajungi de rahat ca nu cunosti un nimeni celebru care da cu o bata in minge. In fine. transportatorul avea in masina sa imensa, o pisica total lehamitoasa. Psicile oricum sunt satule de toate dar asta batea orice lene. Transportatorul alerga prin tara sa ajunga la timp si noroc cu clientul intelegator pentru ca in caz contrar pierdea orice ban bagat in combustibil. In plus, pentru ca era vorba de o chestie(cica statuie) din rigips vopsita in rosu si stilizata transportul de-a lungul sutelor de mile incepuse sa se deterioreze. Costul unei asemenea inutilitati era de domeniul fantasticului imbecil. Mii de dolari pent un rigips inalt de vreo 5-6M vopsit in rosu. Datorita greutatii mici a "sculpturii" soferul a cumparat 1,8 tone de saci cu ciment penut a pune ceva greutate pe remorca. Deci ciment pe post de greutate! Cazul 3
Au mai fost inca 2 cazuri dar nu merita mentionat decat cel care transporta un papitoi de plus in marime naturala a unei antilope Kudu sau ceva asemanator. Oricum o chestie imensa si total inutila.
In timpul emisiunii am avut o singura idee fixa. Oare pretul benzinei din america este atat de mic tocmai ca acesti indivizi infantili sa cumpere, vanda si transporte inutilitati? Jucarii?
Pentru asta au murit Egiptenii,afganii, libienii, vietnamezii, coreeni si multi altii? Pentru pretul mic al benzinei de transport pentru jucarii?
America este un cancer al lumii si nu ma jenez sa o spun. Pacat de acei americani corecti si muncitori. Conducerea lor este un puroi pe cale sa erupa si din pacate noi suntem infectati.
In timpuri interesante cu siguranta traim.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu