marți, 18 februarie 2014

niste stiri si evenimente viitoare

Deci dragilor cititori, putini spre deloc va scriu pentru ca am primit de la cativa dintre voi indemnuri de pace cu apelative deloc ortodoxe si extrem de buruienoase. Cum intreg la cap nu sunt incep catinel o reveneala pe calea tastaturii.

Planul de incenunchere a lumii merge in continuare ca uns pe toate fronturile. In Kiev protestele sunt bine sustinute de niste sforari priceputi caci tare ma indoiesc despre taria urmasii infometatilor lui Stalin ca au tupeul sa sustina o actiune de asemenea rezistenta si anvergura. As putea spune ca in mintea mea mica si creata ca undele Kiev-ului se vor resimti si in alte zone ceva mia intedaprtate ca doar armata si intelligence-ul nu e acolo la spart seminte ca in Romania. Aia isi fac treaba dupa un plan bine definit. Cum influentele rusilor vin si din China cred ca rabdarea aia de chinez batran si planurile pe cate 5, 10, 50 si 100 de ani incep sa devina evidente.
Ca sa mergem pe acelasi curs al influentelor estice, Ambasadorul Rusiei, Oleg Malghinov cu o disimulare subtila(nu pentru mine) a reamintit de blocarea orasului Leningrad si cu in creion fin a scrijelitt printre randurile dedicate eroilor natiei sale si o mica atentionare despre caracterul, nazuinta si puterea rusilor. "Această rezistenţă nu a fost doborâtă nici de foame, nici de gloanţele fasciste, de nimic" .
http://www.mediafax.ro/externe/germania-avertizeaza-ue-ar-putea-adopta-sanctiuni-impotriva-liderilor-ucrainei-12108961

Eu vad totul in culorile si ansamblul vietii din Romania. Germania (si US cica) se ratoieste catre liderii ukrainieni sa inceteze la garbaci si sa foloseasca lalele si ghiocei, multimea ofuscata de cacatul aruncat de liderii mai sus mentionati ramane cu mortii ei iar viata merge mai departe catre planul de stabilire globala si crestere economica pe cai nebanuite de progres si civilizatie. E bine. Totul e uns perfect.

Oare asta este intamplatoare? http://www.mediafax.ro/externe/rusia-se-pregateste-sa-introduca-vize-inclusiv-pentru-cetatenii-din-republica-moldova-12107852  si la polul opus UE face galagie La maericani sa renunte la vize pentru UE-istii muncitori, evlaviosi sau doar calatori sau le vor da vize inclusiv pentru diplomati. Eu am impresia ca Germania care este vocea Europei(cand dracu' n-a fost?) isi umfla iar penele si simt o oarecare miscare a aerului bavarez similara cu a Europei din anii '30.
Poate gresesc, poate nu; cine stie?PS. MULTUMIT MAH CA SiCRIU??????????? 

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu